سرپرست صندوق آینده ساز اعلام کرد :

ساماندهی اموال ، املاک و شرکت ها اولویت اساسی فعالیت صندوق

سرپرست صندوق حمایت و بازنشستگی آینده ساز ، ساماندهی اموال، املاک و شرکت های صندوق ، لزوم استفاده بهینه از ظرفیت و پتانسیل این سرمایه گذاری ها و توجه به برنامه های تدوین شده و هدفمندسازی سرمایه گذاری ها  را از اولویت های اساسی فعالیت این صندوق عنوان کرد .

محمدرضا محمدی با اشاره  اینکه رعایت  شفافیت و پاکدستی، برنامه محوری، سخت کوشی و جسارت در تصمیم سازی و تصمیم گیری   از محورهای اساسی فعالیت این صندوق است ، گفت :  در تلاش هستیم  تا گسستی را که بین ستاد صندوق ، بدنه مدیریتی و ذینفعان  اتفاق افتاده ، ترمیم کنیم .

محمدی در ادامه با اشاره به تغییرات آیین نامه صندوق گفت: اهم تغییرات مرتبط با آیین نامه و اساسنامه جاری صندوق امکان بازنشستگی خانم ها با ۲۵ سال سابقه بیمه پردازی است که در آیین نامه قبل ۳۰ سال بود هم چنین نحوه محاسبه و تعیین حقوق بازنشستگی از کارافتادگی و فوت به یکی از دو روش هر کدام بیشتر باشد، تعیین و پرداخت گردد و این موضوع مزیت عضویت در صندوق را نسبت به دیگر صندوق ها خصوصا تامین اجتماعی دوچندان کرده است.

سرپرست صندوق آینده ساز  مهمترین وجه تمایز به نسبت دیگر صندوق ها را  عدم وجود سقف در پرداخت حقوق بازنشستگی  دانست و تصریح کرد : این موضوع یکی از علل عمده ورود و عضویت کارشناسان و مدیران شرکت ها در جهت تامین آتیه و خانواده  ایشان از بدو تاسیس تاکنون بوده است .

وی خاطرنشان کرد:  آینده ساز تنها صندوقی است که از زمان تاسیس تاکنون حتی یک ریال بار مالی برای دولت ایجاد نکرده و توانسته است بدون گرفتن ریالی از دولت در طول حیات خود، به راه خویش ادامه داده و تعهدات خود را به انجام برساند و سیاست جاری صندوق در تامین منابع پرداخت مستمری اعضا به عنوان وجه تمایز صندوق آینده ساز با دیگر صندوق ها مورد تایید وزارت رفاه بوده است و چشم انداز روشنی برای اعضای آن وجود دارد.

صندوق  حمایت و بازنشستگی موسسه غیردولتی است که به استناد ماده ۲ قانون تاسیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و در اجرای ماده ۴ قانون حمایت کارمندان در برابر اثرات ناشی از پیری و از کارافتادگی و فوت و با تصویب شورای عالی تامین اجتماعی و موافقت سازمان اموراستخدامی کشور تشکیل و با نام صندوق حمایت و بازنشستگی آینده ساز در سال ۱۳۵۴ به ثبت رسیده است.