معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفت و گو با شاتا اعلام کرد :

با برگزاری نمایشگاه ساخت داخل حداقل ۷۰ درصد نیازهای وارداتی کشور تامین خواهد شد

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه « نهضت ساخت داخل » گفت: بیش از ۷۰ درصد از نیازهای وارداتی کشور به وسیله توانمندی هایی که در کشور وجود، دارد قابل تامین است.

با برگزاری نمایشگاه ساخت داخل حداقل ۷۰ درصد نیازهای وارداتی کشور تامین خواهد شد

به گزارش ایدرونیوز ، برات قبادیان، در گفت و گو با شاتا با اشاره به تجربه برگزاری نمایشگاه معکوس در هفته پژوهش سال گذشته توضیح داد: پس از تجربه موفقیت آمیز نمایشگاه معکوس که در مدت سه روز و با عقد قرارداد بیش از ١٣٠ میلیارد تومان که باحضور شرکت های دانش بنیان، نخبگان، خبرگان صنعت، فناوران و استادان دانشگاه برگزار شد، و با توجه به اینکه امسال نیز نامگذاری سال به نام رونق تولید است، لذا تصمیم گرفته شد که نمایشگاه ساخت داخل را در تهران و استان های مختلف با حضور بنگاه های بزرگ برگزار نماییم.
او ادامه داد: بنگاه های اقتصادی بزرگ همانند شرکت های خودرو‌ساز بزرگ، فولاد، ذوب آهن و شرکت های فعال در عرصه های مهم صنعتی و معدنی می توانند با حضور در نمایشگاه ساخت داخل، نیازهای خودرا به نمایش بگذارند.
قبادیان با اشاره به تدوین شناسنامه تجهیزات، ماشین آلات و قطعات مورد نیاز هر واحد تولیدی گفت: بنگاه های اقتصادی بزرگ و کوچک برای فناوری و دانش فنی تجهیزات و ماشین آلاتی که نیاز دارند، کتابچه ای تهیه می کنند و همچین آن ماشین آلات، قطعات یا ماشین آلات را به نمایش می گذارند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت ادامه داد: با اطلاع رسانی که در کشور برای نمایشگاه نهضت ساخت داخل انجام می شود، همه افراد و دستگاه هایی که توانمندی برآورده کردن این نیازها را دارند، از این نمایشگاه بازدید و بایکدیگر مذاکره و انعقاد قرارداد می کنند. در حقیقت با برگزاری این نمایشگاه شبکه ای از نیازها و توانمندی ها را در کشور شکل داده ایم.
او با اشاره به تجربه این معاونت در برگزاری نمایشگاه معکوس در سال گذشته تاکید دارد: من یقین دارم با برگزاری این نمایشگاه بیش از ۷۰ درصد از نیازهای علمی و فناورانه کشور را به وسیله توانمندی های بومی طرف دیگر در کشور تامین می کنیم.
این استاد دانشگاه افزود: با این کار نهضت ساخت داخل و حمایت از تولید داخل در صنایع و صنایع معدنی از یک سو و حضور متخصصان و فناوران از دیگر سو موجب خواهد شد که در این بخش هم همانند بخش هایی چون انرژی هسته ای، بیو تکنولوژی و نانو تکنولوژی سرمایه گذاری زیادی انجام شده و به خودکفایی در داخل برسیم.